YES, DU HAR NU {0} KR ATT HANDLA FÖR YES, DU HAR NU ETT NYTT SORTIMENT YES, DU HAR NU ETT NYTT SORTIMENT Är du säker på att du vill ta bort presentkortet
Till Kassan
Färg: {{row.Color}}
Storlek: {{row.Size}}
Antal
{{row.PriceFormatted}}
{{feeRow.Name}}
Antal: {{feeRow.Quantity}} {{feeRow.FormattedValue}}
{{row.PrintRow.Text}}
{{row.PrintRow.Name}}
Antal: {{row.PrintRow.Quantity}} {{row.PrintRow.FormattedValue}}
{{addonRow.Name}}
Antal: {{addonRow.Quantity}} {{addonRow.FormattedValue}}
Summa:
{{total}}
Arco Picknickpläd
379 kr

Extra stor picknickpläd med ovansida av mjuk fleece, på denna pläd kommer du sitta skönt och du behöver inte oroa dig för att bli blöt då undersidan är försedd med vattenavvisande PEVA så du utan problem kan ha picknick efter ett regnfall eller en frukost ute trots att det fortfarande är dagg. Efter din picknick packas den enkelt ihop och med det smidiga handtaget kan du bära den med dig som om det vore en väska.

Slutsåld
Artikelnummer 5394
Färg Marinblå
Material Fleece, Peva
Produktlängd (cm) 130,00
Produktbredd (cm) 200,00
Produkthöjd (cm) 1,00

Creating Difference
Den här picknickpläden är, i dagsläget, inte mer hållbar än någon annan picknickpläd men ack så användbar. Uppmuntra någon till att vistas mer i naturen och skapa sin egen drömpicknick. Nedan är vårt exempel på vad du kan skriva som hälsning om du ger bort en picknickpläd och varför du gör det.

Förflytta dig till den vackraste plats du vet, föreställ dig ljuvliga dofter runt omkring, tänk dig att du är omgiven av de människor du tycker allra bäst om. Om vi hade kunnat, hade vi tagit dig till den platsen nu på en gång, men det är bara du själv som känner till den. Förhoppningsvis kan den här gåvan hjälpa dig att skapa din alldeles egen drömpicknick. Ta del av den fantastiska natur som finns runt omkring dig och passa på att umgås med de person som fyller dig med energi. Vi önskar dig en sommar fylld av glädje och oförglömliga stunder men framförallt vill vi tacka dig för våren som gått.