YES, DU HAR NU {0} KR ATT HANDLA FÖR YES, DU HAR NU ETT NYTT SORTIMENT YES, DU HAR NU ETT NYTT SORTIMENT Är du säker på att du vill ta bort presentkortet
Till Kassan
Färg: {{row.Color}}
Storlek: {{row.Size}}
Antal
{{row.PriceFormatted}}
{{feeRow.Name}}
Antal: {{feeRow.Quantity}} {{feeRow.FormattedValue}}
{{row.PrintRow.Text}}
{{row.PrintRow.Name}}
Antal: {{row.PrintRow.Quantity}} {{row.PrintRow.FormattedValue}}
{{addonRow.Name}}
Antal: {{addonRow.Quantity}} {{addonRow.FormattedValue}}
Summa:
{{total}}
Bonsall picknickpläd
299 kr

Välarbetad picknickpläd av mjuk fleece med detaljer av bomullscanvas och konstläder. Pläden har ett trendigt geometriskt mönster och vattenavvisande baksida.

Slutsåld
Artikelnummer 5384
Färg Grå Vit
Material Fleece Peva
Produktlängd (cm) 170,00
Produktbredd (cm) 130,00
Produkthöjd (cm) 1,00

Creating Difference
Den här picknickpläden är, i dagsläget, inte mer hållbar än någon annan picknickpläd men ack så användbar. Uppmuntra någon till att vistas mer i naturen och skapa sin egen drömpicknick. Nedan är vårt exempel på vad du kan skriva som hälsning om du ger bort en picknickpläd och varför du gör det.

Förflytta dig till den vackraste plats du vet, föreställ dig ljuvliga dofter runt omkring, tänk dig att du är omgiven av de människor du tycker allra bäst om. Om vi hade kunnat, hade vi tagit dig till den platsen nu på en gång, men det är bara du själv som känner till den. Förhoppningsvis kan den här gåvan hjälpa dig att skapa din alldeles egen drömpicknick. Ta del av den fantastiska natur som finns runt omkring dig och passa på att umgås med de person som fyller dig med energi. Vi önskar dig en sommar fylld av glädje och oförglömliga stunder men framförallt vill vi tacka dig för våren som gått.